Αρχική > Computers, Internet, Τεχνολογία, Reviews > Skype – Τηλεφωνία μέσω internet

Skype – Τηλεφωνία μέσω internet

Νοέμβριος 26, 2006 Σχολιάστε Go to comments

skypelogo.jpgΤο Skype είναι ένα πρόγραμμα-υπηρεσία μέσω του οποίου προσφέρεται η δυνατότητα τηλεφωνίας μέσω Internet (Voice Over IP), παρακάπτοντας τις κλασσικές γραμμές και το σημαντικότερο, χρεώσεις του ΟΤΕ. Φανταστείτε κάτι σαν το ΜSN Messenger αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Skype μπορούν να χωριστούν σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Τις δωρεάν, για τις οποίες δεν χρειάζεται να πλήρώσετε απολύτως τίποτα και παρόλα αυτά είναι πολύ χρήσημες και ενδιαφέρουσες και τις extra οι οποίες απευθύνονται στους ποιο απαιτητικούς και για τις οποίες χρειάζεται ένα χρηματικό αντίτιμο το οποίο όμως στην ουσία σας γλυτώνει από πολύ περισσότερα χρήματα. Όλα αυτά όμως θα τα αναλύσουμε παρακάτω.

skype screenshoot

Skype screenshoot

Θα ξεκινήσουμε εξηγώντας βήμα προς βήμα πως θα αποκτήσετε και θα βάλετε σε λειτουργεία το Skype. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Skype και κατεβάστε την νεότερη έκδοση του προγράμματος η οποία αυτη την στιγμή είναι η 2.5. Ξεκινώντας την εγκατάσταση το πρόγραμμα θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε ένα καινουριο λογαριασμό με τον οποίο θα είσται γνωστοί στο δίκτυο skype. Συμπληρώστε το όνομα σας, το όνομα με το οποίο θα εμφανιζεστε στο skype, ένα password και το email σας. Προσοχή το email σας να είναι πραγματικό καθώς θα σας αποσταλεί σε αυτό μια στοιχειοσειρά η οποία χρειαζεται για να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας. Σε αυτο το σημείο επισης θα πρεπει να ρυθμισετε το firewall-router σας να επιτρεπει την απροσκοπτη επικοινωνία του skype με το internet. Aφου τελειώσετε με την διαδικασία εγκαταστασης και δημιουργίας λογαριασμού, το skype είναι ετοιμο για χρήση. Παρακάτω θα περιγράψω μερικές από τις λειτουργίες του.

Δωρεάν υπηρεσίες

skypeoffer1.jpgΜε το skype μπορείτε να πραγματοποιήτε φωνητικές και video κλήσεις προς άλλους χρήστες skype εντελώς δωρεάν, ξέροντας μόνο το χαρακτηρηστικό skype ονομα τους. Μπορείτε να προσθέσετε επαφές οπως ακριβώς στον MSN Mesenger και μπορείτε να ψάξετε για νέες επαφές χρησημοποιόντας είτε το πραγματικό όνομα είτε το email αυτού που ψάχνετε. Εκτός από τις φωνητικές συνδιαλέξεις με τις επαφές σας μπορείτε ακόμα να κανετε chat μαζί τους και να τους στείλετε κάποιο αρχείο. Θα μου πείτε τώρα, «καλά, όλα αυτά τα κανει και ο Μessenger, γιατι να αλλάξω σε κάτι άλλο?». Πολύ απλά γιατί το skype εκτός του ότι υποστηριζει στις δωρεαν υπηρεσίες του ΚΑΙ τηλεδιασκέψεις (ομαδικές δηλαδή φωνητικές συνομιλίες), παρέχει και ένα σωρό extra υπηρεσίες που μολονότι απαίτουν την πληρωμή καποιου χρηματικού ποσού από μέρους σας στην ουσία σας γλυτώνουν από πολύ περισσότερα χρήματα. Τις υπηρεσίες αυτές θα αναλύσουμε παρακάτω.

Extra υπηρεσίες

Όπως είπαμε παραπάνω μπορείτε να καλέσετε άλλους χρήστες skype και να συνομιλήσετε μαζί τους εντελώς δωρεάν. Το skype όμως δεν σταματά εδώ. Σας δίνει την δυνατότητα να καλέσετε σε όποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο σε όλο τον κόσμο και να χρεωθήτε για την συνομιλία όσο θα χρεωνόσασταν αν κανατε από το τηλεφωνο σας μια αστική κλήση. Ετσι η χρέωση για οποιαδήποτε κλήση σε σταθερό στην Ελλάδα είναι 0,017€/λεπτό, διεθνεις κλησεις 0,048€/λεπτό, κλησεις προς κινητα 0,18€/λεπτό, ενώ μπορείτε να στέλνετε και SMS με χρεωση 0,096€ το μήνυμα. Οπως βλέπετε οι χρεώσεις είναι πολύ χαμηλές και στην ουσία σας εξοικονομούν ενα αξοσέβαστο ποσό χρημάτων σε σχεση με αυτα που θα πληρώνατε χρησημοποιόντας το σταθερό σας τηλέφωνο.

Η πληρωμή γινετε πολύ απλά. Πατώντας το link «Απόκτηση μονάδων Skype» που υπαρχει μεσα στο πρόγραμμα βαζετε στον λογαριασμο skype σας 10€ επιλέγοντας τρόπο πληρωμής (πιστωτική κάρτα, paypal, money bookers). Καθώς κάνετε κλήσεις θα αφαιρείτε από αυτο το ποσο το ανάλογο αντίτιμο, ενώ σε εμφανές σημείο πανω στο πρόγραμμα εμφανίζετε πάντα το υπόλοιπο των χρημάτων σας. Επισης σε κάθε κλήση που κάνετε εμφανίζετε η χρέωση ανά λεπτο έτσι ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι. Επιπροσθετα μπορείτε να δείτε κάνοντας login στο account σας στην ιστοσελίδα του skype, αναλυτικό ιστορικό των κλησεων σας και των χρεώσεων που εχουν γίνει.

Το skype όμως δεν σταματά εδώ. Για ακόμα ποιο απαιτητικούς προσφέρει και άλλες υπηρεσίες. Μπορείτε πληρώνοντας 10€ / 3 μήνες ή 30€ / 1 χρόνο να αποκτήσετε τον δικό σας τηλεφωνικό αριθμό skype στον οποίο θα μπορούν να σας καλούν από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλεφωνο. Επισης υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης τηλεφωνητή ενώ στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικές USB τηλεφωνικές συσκευές για όσους θέλουν να μιλάνε κρατώντας μια συμβατική συσκευή και όχι με μικρόφωνα και ακουστικά.

Οπως βλέπετε το Skype αντικαθιστά πλήρως τον MSN Messenger στην βασική του δωρεάν μορφή ενώ παράλληλα προσφέρει και μια πολύ οικονομική λύση στο προβλημα των τηλεφωνικών χρεώσεων. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλα τα μέλη μας.

Technorati: internet, reviews, computers, τεχνολογία

Advertisements
 1. Δεκέμβριος 19, 2006 στο 6:44 μμ

  Good info!
  Thank.

 2. Ιανουαρίου 11, 2007 στο 9:43 μμ

  Χρήσιμο χρήσιμο.. αν μας έλεγες και τη χρέωση του ΟΤΕ σε όλες αυτές τις κλήσεις.. well done anyway

 3. Armenakis
  Ιανουαρίου 25, 2007 στο 8:31 μμ

  ΅Εχω αγοράσειένα τηλεφωνό voip που δέν απαιτεί την χρήση υπολογιστή .Για να επικοινωνίσω με κάποιον αλλο χρήστη skype μου λέει ότι πρέπει να καλέσω το id που δίνει ο πάροχος.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ αυτό το id?

 4. Ιανουαρίου 25, 2007 στο 10:12 μμ

  @Armenakis
  Τι ενοείς «δεν απαιτεί την χρήση ηλ. υπολογιστή»; Πως συνδεεσε στο internet;
  To id ένος χρήστη skype είναι το μοναδικό όνομα που δηλώνει όταν δημιουργεί τον λογαριασμό του σε αυτό. Είναι συνήθως της μορφής «onoma.epitheto» ή οτιδοίποτε άλλο δηλώσει ο χρήστης. Το id μας είναι συνεχώς εμφανές στην title bar του προγράμματος. Τωρα για να μάθεις το id ένος άλλου χρήστη και να τον προσθέσεις στις επαφές σου για να τον καλείς, συνήθως θα πρέπει να σου το δώσει αυτός.Μπορείς βέβαια πάντα να δοκιμάσεις να κάνεις ανεύρεση και μέσα από το skype επιλέγοντας να προσθέσεις μια νέα επαφή και δίνοντας το email του εν λόγω χρήστη.Το skype θα προσπαθήσει να βρεί το id του για σενα αν υπαρχει βέβαια.

 5. Nikolaos VIDALIS
  Φεβρουαρίου 3, 2007 στο 9:01 πμ

  Ευχαριστώ πολύ που είχατε την καλοσύνη να ασχοληθείτε με το θέμα, ώστε να μπορέσω να ενημερωθώ επ’ αυτού και να κάνω οικονομία σε χρόνο και κόπο.
  Νικόλαος Βιδάλης.

 6. l.k
  Μαΐου 8, 2007 στο 6:10 πμ

  mitolao ausrtalia kai mazi me ton my brother vlepomaste.ten teleftaia fora gia na ton do cost me 5.000€ now tipota.

 7. NONTAS
  Μαΐου 11, 2007 στο 1:28 μμ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ SMS

 8. Klein
  Μαΐου 17, 2007 στο 6:49 μμ

  Οταν λες οτι » Σε αυτο το σημείο επισης θα πρεπει να ρυθμισετε το firewall-router σας να επιτρεπει την απροσκοπτη επικοινωνία του skype με το internet» τι εννωεις, και πως γινεται ?

 9. Μαΐου 17, 2007 στο 9:33 μμ

  Αν συνδέεσαι στο internet μέσω κάποιας broadband σύνδεσης (DSL) οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες να συνδέεσαι μέσω κάποιου router. Είναι το μηχάνημα που διανέμει τη σύνδεση στους υπολογιστές που διαθέτεις ενώ ταυτόχρονα εκτελεί και χρέη firewall. Σε προστατεύει δηλαδή από κακόβουλες επιθέσεις μέσω internet ελέγχοντας την κίνηση και τις συνδέσεις που γίνονται από και προς τον υπολογιστή σου. Σου δίνει την δυνατότητα να ορίσεις εσύ ποια προγράμματα θα έχουν την δυνατότητα επικοινωνίας με το internet ανοίγοντας τις απαραίτητες πόρτες. Tα ίδια ισχύουν ακόμα και άν δεν έχεις router αλλά χρησιμοποιείς κάποιο software firewall. Αν δεν έχεις κανένα από τα παραπάνω τότε απλά αγνόησε την συγκεκριμένη οδηγία. Διαφορετικά θα πρέπει χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου του router – firewall σου να επιτρέψεις την επικοινωνία του Skype με το internet. Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω σε λεπτομερής οδηγίες για το πως θα το κάνεις αυτό, αφού κάθε router και firewall έχει το δικό του περιβάλλον διαχείρισης.

 10. Μαΐου 28, 2007 στο 5:09 μμ

  i like skype because i like talking to people

 11. kyriakos_19
  Ιουνίου 17, 2007 στο 10:13 μμ

  …….????????????????

 12. Fenia
  Ιουλίου 11, 2007 στο 1:30 μμ

  psaxnoume me ton patera mou na valoume skype logw tis douleias toy…ka8e mina o logariasmos erxetai panw apo 400E apo ta tilefwna sto e3wteriko. Ayto pou thelw na ma8w einai an mporw na kanw xrisi toy skype me digrammo tilefwno,an oxi pws ginetai auto. eyxaristw

 13. Ιουλίου 11, 2007 στο 2:56 μμ

  Δεν είμαι σίγουρος αν υποστηρίζεται η συγκεκριμένη υπηρεσία. Καλύτερα κάνε μια ερώτηση στο επίσημο forum του Skype.
  Γενικότερα πάντως, δε θα συνιστούσα το Skype σαν πρωτεύουσα επαγγελματική λύση για την χώρα μας (για την ώρα τουλάχιστον) παρά περισσότερο σαν εναλλακτική γιατί δυστυχώς η ποιότητα των υπηρεσιών internet δεν είναι και η καλύτερη και σίγουρα θα συναντήσετε πολλά προβλήματα στην επικοινωνία σας.

 14. m@nia
  Αύγουστος 11, 2007 στο 4:40 μμ

  pws ginete na katebasw to skype??????????????????

 15. m@nia
  Αύγουστος 11, 2007 στο 4:40 μμ

  tha me pei kanenas???????

 16. Αύγουστος 11, 2007 στο 6:50 μμ

  Πήγαινε εδώ http://www.skype.com/download/skype/windows/ και κάνε κλικ στο «Download now» 🙂

 17. paliolykos
  Αύγουστος 23, 2007 στο 1:24 πμ

  Πολυ καλο post!Απλα επειδη το ψαχνω τον τελευταιο καιρο αρκετα το θεμα…δυστυχως για τα κινητα δεν συμφερει…γιατι η χρεωση απο οποιαδηποτε ελληνικη εταιρια ειναι στο δευτερολεπτο…αλλα και ακομη αν την συγκριναμε στο λεπτο παλι το Skype βγαινει ακροβοτερο..π.χ. για Cosmote στο λεπτο η χρεωση ειναι 0,04 ενω οπως ειπες στην αρχη με το Skype ειναι 0,18..καμια σχεση..σωστα???Παρολαυτα..συνεχιζω την προσπαθεια ακαθεκτος!!!!thanks

 18. Αύγουστος 23, 2007 στο 11:20 πμ

  Για να πω την μαύρη αλήθεια, έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το Skype (τουλάχιστον όχι τόσο συχνά όσο παλιότερα) οπότε δεν ξέρω αν η τιμολογιακή του πολιτική παραμένει ίδια με αυτή που αναφέρω στο άρθρο ή έχουν ρίξει τις χρεώσεις τους. Γι’ αυτό βέβαια δεν φταίει το Skype αλλά ο ανεπανάληπτος πΟΤΕ μας και οι προβληματικές του ευρυζωνικές υπηρεσίες που καθιστούν προβληματική την λειτουργία του και το περιορίζουν μόνο για περιστασιακή χρήση.

 19. Dimitris.a
  Σεπτεμβρίου 4, 2007 στο 11:48 πμ

  Οι extra υπηρεσίες, είναι διαθεσιμες για την Ελλάδα ?

 20. Σεπτεμβρίου 4, 2007 στο 2:25 μμ

  Ναι όλες οι υπηρεσίες που αναφέρονται στο άρθρο είναι διαθέσιμες και στην χώρα μας. Απλά κάνε ένα έλεγχο στο official site του Skype γιατί ίσως να έχουν αλλάξει οι χρεώσεις που αναφέρονται εδώ.

 21. Νοέμβριος 11, 2007 στο 4:30 μμ

  Το Skype, μπορει να χρησιμοποιθεί και ως κανονική τηλεφωική υπηρεσία χωρίς αναμένο υπολογιστη. Απαιτείται όμως ειδικό τηλέφωνο.

  Υπάρχουν και τηλέφωνα που συνδέοται ταυτόχρονα και στην κανονική γραμμή και στο skype μέσω internet (skype dualphone 3088). Ετσι έχετε ένα τηλέφωνο και για τον ΟΤΕ και για να κάνετε κλήσεις μέσω skype δωρεαν. Μπορείτε να τα βρείτε στο http://www.skypestore.gr η στο http://www.voipshop.gr .

  Επίσης οι επιχειρήσεις μπορουν σαφως να χαμηλώσουν το κόστος επικοινωνίας με το skype και υπάρχει ειδικός εξοπλισμός για αυτό.

 22. Νοέμβριος 12, 2007 στο 9:08 πμ

  Ευχαριστούμε πολύ για τις επιπλέον, πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες!

 23. psilos
  Ιανουαρίου 18, 2008 στο 12:32 μμ

  mipws gnorizei kapoios xrhsths kapoio programma me video klhsh me polla atoma sygxronws online????

 24. ditos
  Ιανουαρίου 24, 2008 στο 1:11 μμ

  KAI egw poy sto arxaio laptopaki moy exw Me, mporw na to xrhsimopoihsw?

 25. KARLY
  Φεβρουαρίου 23, 2008 στο 3:37 μμ

  Έχω πρόβλημα με την κάμερα… δεν δουλεύει! μου λέει οτι «το Skype δεν βρήκε την επιθυμητή πηγή video. Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα» εχω ψάξει τα πάντα και δεν την βλέπω να χρησιμοποιείται από πουθενα τι να κάνω μπορεί να μου πει κάποιος?

 26. ΚΩΣΤΑΣ
  Μαρτίου 3, 2008 στο 12:59 πμ

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΤΕ

 27. Μαρτίου 6, 2008 στο 10:05 πμ

  Αυτό που χρειάζεσαι είναι η υπηρεσία SkypeIn του Skype. Με 15€ το τρίμηνο ή με 50€ το χρόνο αποκτάς τον δικό σου αριθμό skype στον οποίο μπορούν να σε καλούν από σταθερά και κινητά (με αστική μάλιστα χρέωση στις εθνικές κλήσεις).
  Δυστυχώς όμως μολονότι η συγκεκριμένη υπηρεσία καλύπτει ήδη 19 χώρες, η Ελλάδα δεν είναι μία από αυτές. Ελπίζω να συμπεριληφθεί στο άμεσο μέλλον.

 28. Απρίλιος 16, 2008 στο 11:32 πμ

  Πάρα πολύ καλή διευθυνση επικοινωνίας

  ΘΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΙΤ’ΗΡΙΑ

  δΡ ΟΛΓΑ μΠΌΜΠΟΛΑ

 29. panathas
  Απρίλιος 29, 2008 στο 5:06 μμ

  pou mporw na agorasw monades?

 30. Μαΐου 1, 2008 στο 7:34 μμ

  Μέσα από το πρόγραμμα Skype. Πήγαινε μενού-> Λογαριασμός-> Αποκτήστε Μονάδες Skype… Υπόψιν ότι χρειάζεσαι λογαριασμό PayPal ή πιστωτική κάρτα.

 31. Μαΐου 8, 2008 στο 11:03 μμ

  Νέα πακέτα συνδρομών από την Skype. Με 2,95€/μήνα+ΦΠΑ μπορείτε να κάνετε απεριόριστες εθνικές κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα χωρίς κανένα περιορισμό και χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση!
  Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

 32. Ιουνίου 8, 2008 στο 10:03 μμ

  τηλεσυνδιάσκεψη με χρηση video γινεται???
  μονο οταν μιλανε 2 μεταξύ τους μπορείς να ενεργοποιήσεις το video?

 33. Ιουνίου 9, 2008 στο 12:58 μμ

  Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει video κλήση με πάνω από 2 άτομα. Αν κάποιος άλλος φίλος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει.

 34. Ιουνίου 17, 2008 στο 6:21 μμ

  Kalo, alla ligo vary san programa.

 35. Νίκος Γεωργόπουλος
  Ιουνίου 24, 2008 στο 10:34 πμ

  Θα ήθελα να γίνω μέλος.

 36. Ιουνίου 25, 2008 στο 10:06 πμ

  Συγνώμη φίλε μου Νίκο, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς. Που θέλεις να γίνεις μέλος;

 37. ANNA
  Σεπτεμβρίου 17, 2008 στο 4:08 μμ

  Προσπαθώ δυο μέρες νά συνδεθώ στό skype,καί ενώ τό έχω κατεβάσει,προσπαθώ νά κάνω τόν λογαριασμό, φαίνεται σάν νά μέ πετάεί έξω, κλείνει τό πρόγραμμα τελείως..ξέρει κανείς νά μού πεί τί νά κάνω??

 38. Σεπτεμβρίου 18, 2008 στο 12:47 μμ

  Βεβαιώσου ότι έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση και κάνε μια επανεγκατάσταση μήπως έχει κάτσει κάτι στραβά.

 39. Οκτώβριος 5, 2008 στο 8:43 πμ

  Paidia,

  Telike phra to asyrmato skype RTX dualphone 3088 kai egw apo to http://www.skypestore.gr giati ola ta alla peri voip einai poly xronovora eno to skype tilefwno auto einai apisteuto. Phra 3.

  Ena gia thn mitera mou, gia mena kai thn kopela mou kai milame dorean xwris na kathomene ston H/Y

  Epishs anakalipsa oti ean kaleseis to skypestore.gr mesw skype h skype chat dinoun prosferes. To link einai parakato.

  http://www.skypestore.gr/dualphone-3088-rtx-p29778.html

  kante click sto skype eikonidio panw dexia.

 40. ANDREW
  Οκτώβριος 30, 2008 στο 11:14 πμ

  MOY ESTEILE H SKYPE OTI MPORW NA EXW THLEFWNHMATA DWREAN MEXRI KAI TIS 15 NOEVRH.TO DOKIMASA KAI PAIRNEI KANONIKA THLEFWNO.POY KSERW EGW AN EINAI ALHTHEIA KAI DEN ME XREWSOYN TIPOTA EPIPLEON?

 41. Οκτώβριος 30, 2008 στο 2:04 μμ

  Πως δηλαδή θα σε χρεώνουν? Αν δεν έχεις βάλει χρήματα στο λογαριασμό σου δεν μπορούν να σου πάρουν τίποτα, αλλά ακόμα και αν έχεις το υπόλοιπο σου το βλέπεις συνεχώς οπότε μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή αν σε χρεώσουν κάτι.

 42. JIOL
  Νοέμβριος 16, 2008 στο 11:02 μμ

  ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PASSWORD ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

 43. Νοέμβριος 17, 2008 στο 12:15 μμ

  Μήπως βάζεις τίποτα παράξενους χαρακτήρες (@#&% κλπ). Δοκίμασε να βάλεις μόνο αγγλικά γράμματα και αριθμούς.

 44. JIOL
  Νοέμβριος 17, 2008 στο 12:54 μμ

  ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ MAC

 45. pipis
  Δεκέμβριος 2, 2008 στο 1:32 μμ

  Tha ithela na matho an mporo na xrisimopoiiso to idio kodiko (ennoontas onoma kai password) SKYPE se diaforetiko upologisti. Leitourgei opos to messenger?
  Tha prepei na diloso kapoio stathero til otan kano sign in?

 46. Δεκέμβριος 2, 2008 στο 6:05 μμ

  Ναι, μπορείς να συνδεθείς από οποιονδήποτε υπολογιστή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σου και όχι, δεν είναι απαραίτητο να δηλώσεις κάποιο σταθερό τηλέφωνο κατά την δημιουργία του.

 47. pipis
  Δεκέμβριος 3, 2008 στο 11:14 πμ

  Efxaritso!

 48. platon
  Ιανουαρίου 10, 2009 στο 9:59 μμ

  exo katevassi to skype ( se apple OSX )dino to onoma, alla meta oti password kai na dosso, den to dexetai.

  • Ιανουαρίου 11, 2009 στο 10:33 πμ

   Είσαι ο δεύτερος με Mac που αναφέρει αυτό το πρόβλημα εδώ. Μήπως θα πρέπει να κάνετε μια ερώτηση στο φόρουμ του skype ή ακόμα καλύτερα στο support τους;

 49. platon
  Ιανουαρίου 11, 2009 στο 1:26 μμ

  Ευχαριστώ. Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω κάτι χρήσιμο.

 50. platon
  Ιανουαρίου 15, 2009 στο 6:21 μμ

  Tο πρόβλημα με την αρχική σύνδεση skype / mac έχει να κάνει με τα παράθυρα διαλόγου.
  Αυτά που ανοίγουν στον mac δεν σε ενημερώνουν αν το όνομα που δίνεις ( σαν όνομα skype ) υπάρχει ήδη, και φυσικά αν υπάρχει, ότι password και να δώσεις ( εκτός αν τυχαία πετύχεις το σωστό )δεν το δέχεται το skype.
  Το δικό μου επίθετο είναι γιουγκοσλάβικο, δεν το έχω ξανακούσει στην Ελλάδα και έχω συνηθίσει στην ιδέα ότι είναι μοναδικό, κάτι όμως που σίγουρα δεν ισχύει και για την Γιουγκοσλαβία.
  Κατέβασα το skype στο pc ενός φίλου, και στο παράθυρο διαλόγου που ανοίγει στα pc για την αρχική σύνδεση,
  ενημερώθηκα αμέσως ότι το επίθετο μου υπήρχε ήδη 249 φορές. Διάλεξα σαν skype-όνομα το επίθετο μου ….250 και μετά έδωσα το password που ήθελα και η εγγραφή ολοκληρώθηκε κανονικά.

 51. ΤΟΛΗΣ
  Ιανουαρίου 19, 2009 στο 11:41 μμ

  Στο βήμα 3-Εγκατάσταση του SkypeSetup (Ver.3.8.0.188)εμφανίζεται το μήνυμα «Το πακέτο εγκατάστασης δεν μπορεί να εγγραφεί στον δίσκο.
  Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε το απαραίτητο χώρο στον δίσκο» και τέλος, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα ελεύθερου χώρου στο δίσκο.

 52. Φεβρουαρίου 12, 2009 στο 9:53 μμ

  skype

 53. Φεβρουαρίου 12, 2009 στο 9:54 μμ

  ja

 54. Φεβρουαρίου 23, 2009 στο 9:41 μμ

  Ειχα τηλεφ.εξυπερετηση απο την I-call και με Router to fritz box fon με το τηλεφωνο συνδεδεμενο στο fritz και με SIP.i-call .gr Μηπως μπορω με τον ιδιο τροπο να μπω στο Skype kai me poio SIP ?? Ευχαριστω

  • Φεβρουαρίου 24, 2009 στο 9:51 πμ

   Το skype δεν χρησιμοποιεί πρωτόκολο SIP αλλά κάποιο δικό του. Υπάρχουν τηλεφωνικές συσκευές ειδικές για skype οι οποίες συνδέονται σε κοινά routers είτε με καλώδιο δικτύου είτε μέσω wi-fi και κάνουν την ίδια δουλειά.

 55. joker
  Μαρτίου 7, 2009 στο 1:42 μμ

  epeidi den to exw katalabei kala mporo na meso tou skype na thl se opoiodipote stathero sthn ellada tsampa,xwris xrewsh?
  euxaristw

  • Μαρτίου 8, 2009 στο 10:30 μμ

   Tζάμπα, χωρίς χρέωση όχι. πολύ φτηνά ναι 🙂 Δωρεάν είναι μόνο οι κλήσεις από skype προς skype.

   • shhhhhh
    Φεβρουαρίου 15, 2010 στο 2:39 πμ

    geia sas paidia eimai kainourios kai 8elw na graftw sto skaip…pws 8a to kanw ?giati den 3erw….

 56. Μαρτίου 8, 2009 στο 9:17 μμ

  polli kalo xrisimo monterno alla….pos gine te na valo skype credit????????????

  • Μαρτίου 8, 2009 στο 10:35 μμ

   Με πιστωτική κάρτα, paypal και νομίζω και με κατάθεση σε τραπεζικό λογ/σμο. Ρίξε μια ματιά στο site του Skype. Πρέπει να παίζει και ένα πολύ συμφέρον πακέτο συνδρομής της τάξης των 5€/μήνα με απεριόριστες δωρεάν εθνικές κλήσεις. Ψάξτο λίγο.

 57. socrates
  Μαρτίου 13, 2009 στο 9:53 μμ

  πως μπορω να παιζω παιχνιδια με αλλους στο skype?

 58. Μαρτίου 24, 2009 στο 4:15 μμ

  avrt

 59. Z161975
  Μαρτίου 30, 2009 στο 5:18 μμ

  POS KANO SYNDESH

 60. paola
  Απρίλιος 7, 2009 στο 3:52 μμ

  τι να πο κανεις δεν ξερει τι του γινετε????
  ξυπνιστε επιτελουσ το skype χρεωνει τρεις φωρες πανω απο τον οτε

  !!!!!

  • Απρίλιος 8, 2009 στο 10:03 πμ

   Καλό θα ήταν να τεκμηρίωνες κάπως την άποψη σου. Ίσως ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς και να βοηθούσες λέγοντας το. Προσωπικά πιστεύω ότι με το πακέτο των 3€ ή 3,5€ ανά μήνα για απεριόριστες εθνικές κλήσεις σε σταθερά, η skype δεν με κλέβει και σίγουρα δεν είναι πιο ακριβή από τον ΟΤΕ. Για άλλους τρόπους χρήσης δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω ελέγξει πρόσφατα.
   Βασικά παίζει μεγάλο ρόλο και πως το χρησιμοποιεί ο καθένας.

   • paola
    Απρίλιος 8, 2009 στο 1:52 μμ

    ωραια τεκμηριονο αμεσως προτο πληρωσα 50 ευρο και μου κρατησε αμεσως 10 ευρω σαν φ.π.α μετα περνο τηλ ενα κηνιτο κατα τη διαρκεια της κλησης μου εγραφε οτι με χρεωνε 0.17 το λεπτο
    μιλαο για 5 λεπτα ακριβως και βλεπω μου εχει παρει 2.10 ευρω!!!!!!
    διλαδη με χρεωσε πανο απο 0.40 λεπτα το λεπτο να πουμε εδο περα οτι ο οτε χρεωνει 0.13 !!!!!!!
    το μηνυμα το χρεωνει 0.15 περιπου και ποια ειναι η πλακα μετα τοισ πεντε λεξεις σε χρεωνει δευτερο μηνυμα και ουτο καθεξης
    βεβαια το πακετο με τα σταθερα οπως λεσ εσυ σε συμφερυ αλλα οι περισοτεροι providers τωρα σου εχουν δωρεα τα σταθερα
    ασε που μιλασ και απο pc to pc χωρις να χρεωνεσε τα κινητα ειναι το προβλημα
    γιαυτο σου λεω το προγραμα ειναι μια απατη μιλαμε για πολυ κλεφτες οι ανθρωποι …..

   • Φεβρουαρίου 4, 2010 στο 3:37 μμ

    kala den bgazeis akri me auta poy les oyte esei den ksereis ti lea

 61. Απρίλιος 9, 2009 στο 9:52 πμ

  Όπως είδες το προηγούμενο σχόλιο μου το κλείνω με την πρόταση «Βασικά παίζει μεγάλο ρόλο και πως το χρησιμοποιεί ο καθένας».
  Δυστυχώς το skype δεν είναι μια ολοκληρωμένη λύση που θα αντικαταστήσει όλες τις ανάγκες μας στον τομέα τηλεφωνίας. Και όπως είπες και συ με τις υπηρεσίες τηλεφωνίας που προσφέρουν πλέον οι internet providers, βγαίνουν σε αχρηστία πολλά από τα πλεονεκτήματα που είχε στο παρελθόν.
  Προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν messenger, για pc to pc κλήσεις(η ποιότητα του είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή του MSN) και για εθνικές κλήσεις σε σταθερά (3€/μήνα είναι αμελητέο ποσό) και με ‘χει βολέψει πολύ.
  Μηνύματα δεν στέλνω, αλλά γι’ αυτό που λες ότι τα σπάει και τα στέλνει διπλά, πρέπει να έχει σχέση με το πως αντιμετωπίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες (το έχω αντιμετωπίσει και σε κινητό τηλέφωνο αυτό το πρόβλημα). Δοκίμασε να στείλεις μήνυμα με greeklish να δεις αν στο κάνει.

  • paola
   Απρίλιος 9, 2009 στο 2:44 μμ

   κοιτα να δεις κατα καιρους εχω διαβαση σε ολα τα περιοδικα τεχνολογιας και στο ιντερνετ οτι απο το skype κανεις κλησης προσ σταθερα και κινητα με 80% φθηνοτερα !!!!
   και λεω εγω τωρα επρεπε να μπο στην διαδικασια που εχω αναφερη πριν και να χασο και 30 ευρο για να καταλαβω τι μαπα ειναι το skype?????
   τοση χρηστεσ που το εχουν χρησιμοποιηση ενασ δεν βρεθηκε να αναφερη τη ακριβως γινετε για να προστατεψη και τους υπολοιπους οπως κανω εγω τωρα οσο αφωρα τα μηνυματα ειναι οπως σου ειπα καθε 5 λεξεις σε χρεωνει δευτερο μηνυμα ετσι κιαλιος εγω δεν το ηθελα για μηνυματα απο το κηνητο μου στελνο με 4 λεπτα το μηνυμα απλα επισιμενο τον αθλιο τροπο που κλεβουν τους αφελεις..
   το αλλο που ειπες συμφονο οτι σαν messenger και video κληση απο pc to pc ειναι το καλυτερο

 62. Απρίλιος 26, 2009 στο 9:47 πμ

  poli kalo

 63. Μαΐου 11, 2009 στο 4:44 μμ

  geia

 64. Μαΐου 11, 2009 στο 4:48 μμ

  dokimase ksana

 65. Aris
  Μαΐου 12, 2009 στο 1:15 μμ

  Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
  βλέπω στις χρεώσεις SMS του skype ότι η χρέωση για 1 sms είναι 0,110 euro.
  Θέλω να ρωτήσω, αυτό είναι η συνολική χρέωση ή υπάρχει και χρέωση απο την κινητή τηλεφωνεία που ανήκω ?

 66. Ιουνίου 1, 2009 στο 8:28 πμ

  kalos mas minas

 67. Ιουνίου 1, 2009 στο 8:39 πμ

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΗΠΝΗΣΤΕ ΙΟΥΝΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΙΑ.

 68. Aggelos
  Ιουνίου 29, 2009 στο 2:47 μμ

  kalhspera sas edo kai 2-3 meres eime xristis tou portable skype..

  8a ei8ela na mou pite pos mporw na sbyso to istoriko tou skype se kapies epafer mou thanks for your time 🙂

 69. Ιουλίου 4, 2009 στο 4:08 μμ

  εγω βαλει το σωστο username mou και τον σωστο κωδικο και τιποτα..δεν με βρισκει ή κατι τετοιο. πρεπει μηπως πρωτα να μου στελει στο μαιλ.μου οτι ενεργοποιηθηκα ή κατι τετοιο?

 70. Ιουλίου 9, 2009 στο 5:22 πμ

  thelw zwntanh synomilia

 71. Ιουλίου 9, 2009 στο 5:24 πμ

  Θελω ζωντανη συνομιλια με συνομιλητη μου μεσω Skype

 72. Aggelos
  Ιουλίου 9, 2009 στο 9:39 μμ

  kalhspera. Exw thn eksis erotisi.
  mporw na xrisimophiso ths legomenes xrono kartes sto skype?
  aythn pou dinis enan 8psifio ( an 8imaqme kala) kodiko gia na xreosis thn karta sou kai meta kanhs ta tilefona apo thn aneti tou spitiou sou.
  sto klasiko tilefono oi xronokartes ( otekartes) litourgoun kanonika.. sto skype?…..thanks

 73. ksenia
  Ιουλίου 16, 2009 στο 9:18 μμ

  kbvyh

 74. georgios18
  Σεπτεμβρίου 6, 2009 στο 3:23 πμ

  μια αφελής ερώτηση:

  Τo skype δουλεύει όταν και ο καλούμενος το έχει εγκατεστημένο; Ή μπορεί ο καλών (π.χ. εγώ) να έχει το skype και ο καλών να είναι απλά συνδρομητής του ΟΤΕ ή άλλης εταιρείας;

 75. Σεπτεμβρίου 7, 2009 στο 8:15 πμ

  Το Skype δουλεύει σε όλους τους συνδιασμους (Skype->Skype, Skype->Σταθερα, Σταθερά-Skype). Απλά οι κλήσεις από skype σε skype είναι εντελώς δωρεάν ενώ για τα υπόλοιπα υπάρχουν χρεώσεις.

 76. Οκτώβριος 9, 2009 στο 4:59 μμ

  Sype Skype

 77. Οκτώβριος 17, 2009 στο 1:45 μμ

  Ταινίες, Μουσική, Games, HD Video και πολλά άλλα! Κατεβάστε εντελώς δωρεάν με πολύ απλή εγγραφή!

 78. Οκτώβριος 18, 2009 στο 3:01 μμ

  1gimasio

 79. Οκτώβριος 18, 2009 στο 3:03 μμ

  giorgi iakobashvili

 80. georgia
  Νοέμβριος 1, 2009 στο 10:20 μμ

  Apo kupro poia einai i xrewsi gia stathera kai kinita stin ellada?

 81. beni
  Νοέμβριος 8, 2009 στο 11:28 πμ

  evaejupi

 82. Alexoukos
  Δεκέμβριος 10, 2009 στο 3:40 μμ

  Geia.
  Thelo na peraso tis tilefonikes epafes pou exo se fullo excel sto skype. Pos mporo na tis fortoso oles mazi oste na min anagkasto na to kano mia mia? Peite mou kapoia epilogi klp.
  thanks

 83. Δεκέμβριος 23, 2009 στο 1:26 μμ

  εγω εχω

 84. florjan
  Ιανουαρίου 11, 2010 στο 11:28 μμ

  kalispera

 85. sak
  Ιανουαρίου 13, 2010 στο 4:23 μμ

  Re paidia pos boro na kano video klisi meso skype,na vlepo dld ton allo otan milao?????

 86. Ιανουαρίου 25, 2010 στο 8:58 μμ

  Thelo na epikinoniso me tus filus mu

 87. Ιανουαρίου 25, 2010 στο 9:00 μμ

  Meso skype thelo na miliso me tin Ameriki

 88. ilirjan gramo
  Ιανουαρίου 27, 2010 στο 11:02 μμ

  Skype-Tιλεφνο μεσα ιντερνετ

 89. MANOLIS DASKALAKIS
  Φεβρουαρίου 5, 2010 στο 7:51 μμ

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
  ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ
  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ SKYPE
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  ΣΑΑ

 90. mia
  Φεβρουαρίου 7, 2010 στο 4:59 μμ

  Πηγαίνεις εδώ https://secure.skype.com/account/password-reset-request και συμπληρώνεις το e-mail το οποίο είχες χρησιμοποιήσει για να γραφτείς στο Skype. Μετά σου στέλνουν τον κωδικό (ή σου δίνουν το δικαίωμα αλλαγής κωδικού) στο e mail σου.

 91. kwstas
  Φεβρουαρίου 9, 2010 στο 7:13 μμ

  mhn

 92. emmanouela
  Φεβρουαρίου 16, 2010 στο 8:06 μμ

  emena mou sybaini kati to eksis …mporo na akouo ton allon alla emena den makoyne peite mou kati sas parakalo na kano ligo syndoma…eyxaristo

 93. andreas nakos
  Φεβρουαρίου 16, 2010 στο 10:01 μμ

  exw sindesi wind.pos ginete na valo karta ananeosis sto skype? parakalw kapios na mou apantisi!!! euxaristo

 94. ΟΛΙΑ
  Φεβρουαρίου 16, 2010 στο 10:48 μμ

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΕΕΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΩ; ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 95. Φεβρουαρίου 18, 2010 στο 9:20 μμ

  uelo na milo me fyloys

 96. Φεβρουαρίου 19, 2010 στο 12:47 μμ

  norok ce faci

 97. Φεβρουαρίου 21, 2010 στο 11:16 μμ

  2267

 98. Μαρτίου 5, 2010 στο 8:43 μμ

  για!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 99. Μαρτίου 5, 2010 στο 8:44 μμ

  pos ise !!!!!!

 100. rai.mania82
  Μαρτίου 12, 2010 στο 1:43 μμ

  exo skyp ke telo na mpo apoto kinito moy ti akrivos prepi na kano moy zitai ena noymero giana mpo pio ine afto

 101. Απρίλιος 4, 2010 στο 6:42 μμ

  Magas

 102. Απρίλιος 5, 2010 στο 3:56 μμ

  oti pio xrishmo yparxei

 103. paris
  Μαΐου 13, 2010 στο 11:43 πμ

  exo to skype kapo 2 xronia tous telefteous 2 mines kapoios mpainei kai mou allazei ton kodiko kserei kaneis pou tha apefthintho gia na matho ti ginetai?

 104. loukas revithis
  Ιουνίου 6, 2010 στο 1:06 μμ

  kalo

 105. AGIM HASALLA
  Ιουνίου 12, 2010 στο 10:23 μμ

  JULI JASU

 106. Ιουνίου 27, 2010 στο 2:25 μμ

  teleio to skype

 107. Ιουλίου 15, 2010 στο 9:13 μμ

  suu

 108. Ιουλίου 15, 2010 στο 9:14 μμ

  ειμαι μαγγασ

 109. Ιουλίου 15, 2010 στο 9:15 μμ

  ηρδεεςτγηιγε

 110. GALANAKIS BASILIOS
  Αύγουστος 24, 2010 στο 3:07 μμ

  Για σας.θα ήθελα βοήθεια γιατί δέν ξέρω πολλά από internet.Εχω κάνει το λάθος καί μπήκα μέ cosmote on the go σε 1Gb και με χρεώνει τρελά.Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να έχω φτηνό internet? επίσης έχω την δυνατότητα να έχω internet μέσω skype?Θα σας είμαι υπόχρεος.

  • Αύγουστος 25, 2010 στο 10:37 πμ

   Το skype είναι μια υπηρεσία τηλεφωνίας που λειτουργεί μέσω ιντερνετ. Αν δεν έχουμε ιντερνετ δεν θα δουλευει το skype. Αρα όπως καταλαβαίνεις η ερωτηση σου είναι λίγο άτοπη 🙂

   Αν το δουλευεις πολύ το ιντερνετ δεν σε συμφερει να έχεις χρονοχρεωση η ογκοχρεωση. Βαλε καλύτερα μια κανονική ADSL να ησυχάσεις. Ρίξε μια ματια στους μεγάλους providers (http://www.forthnet.gr , http://www.conn-x.gr κλπ) για να βρεις κάποιο πακέτο που να σου ταιριάζει.

 111. Σεπτεμβρίου 7, 2010 στο 6:22 πμ

  must programmataki

 112. Οκτώβριος 1, 2010 στο 10:12 μμ

  ilia-denila

 113. Οκτώβριος 1, 2010 στο 10:21 μμ

  paideia pos kaneis eggrafi sto skype?

 114. Στεφανος
  Οκτώβριος 19, 2010 στο 4:57 μμ

  Εχω σταθερο με δωρεαν κλησεις.
  μπορω απο το σταθερο τηλεφωνο μου να παρω στο pc ενος φιλου μου και να μιλησουμε? αυτος δεν εχει τηλεφωνο. μονο ιντερνετ.
  ξερει καποιος τον τροπο?

 115. Στεφανος
  Οκτώβριος 19, 2010 στο 4:59 μμ

  Εχω σταθερο με δωρεαν κλησεις.
  μπορω απο το σταθερο τηλεφωνο μου να παρω στο pc ενος φιλου μου και να μιλησουμε? αυτος δεν εχει τηλεφωνο. μονο ιντερνετ.
  ξερει καποιος τον τροπο?
  εννοειτε για πανω απο 1 λεπτο ετσι!!

 116. nikos
  Οκτώβριος 28, 2010 στο 8:49 πμ

  ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

 117. παρις
  Νοέμβριος 8, 2010 στο 10:50 μμ

  Όλα καλά άπαιχτε, αλλά αν ήξερες να γράφεις και σωστά τα ελληνικά , όπως γράφεις κάποιες ξένες λέξεις που τις γράφεις αγγλιστί και τις σέβεσαι, θα ήταν ακόμη πιο καλά.

  • Νοέμβριος 25, 2010 στο 2:56 μμ

   Φίλε μου έχεις δίκιο ως ένα σημείο και ζητώ συγνώμη για τυχών ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη που θα βρείτε στα άρθρα. Είναι όμως λίγο τραβηγμένο νομίζω να με κατηγορείς ότι δεν σέβομαι την ελληνική γλώσσα.
   Σε διαβεβαιώνω πως αν τα άρθρα μου ήταν περισσότερο φιλολογικού χαρακτήρα θα τα περνούσα από σαράντα κόσκινα πριν τα δημοσιεύσω. Όπως θα έχεις διαπιστώσει όμως, εδώ περισσότερο μοιράζομαι με τους αναγνώστες πράγματα που με ενδιαφέρουν και αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο, παρά να τους καταπλήξω με το συγγραφικό μου ταλέντο.
   Το blog είναι εντελώς ερασιτεχνικό και τα άρθρα γράφονται στο πόδι, χωρίς να περισσεύει ιδιαίτερος χρόνος για διορθώσεις και ρετουσάρισμα. Λογικό είναι λοιπόν να υπάρχουν ατέλειες και ζητώ ξανά συγνώμη γι’ αυτές.

 118. Δεκέμβριος 2, 2010 στο 4:52 πμ

  Thelo na exo skype sto kinito mou

 119. Δεκέμβριος 18, 2010 στο 8:56 πμ

  ko

 120. Δεκέμβριος 18, 2010 στο 8:57 πμ

  koko

 121. Δεκέμβριος 23, 2010 στο 3:39 μμ

  παιδια εγω ειμαι πραγματικα ασχετη πηγα στο side toy skipe εκανα download καε με παει σε μια σελιδα που δεν καταλαβαινω τιποτα please help!!!!!!!

 122. Δεκέμβριος 23, 2010 στο 3:40 μμ

  παιδια εγω ειμαι πραγματικα ασχετη πηγα στο side toy skipe εκανα download καi με παει σε μια σελιδα που δεν καταλαβαινω τιποτα please help!!!!!!!

 123. Δεκέμβριος 23, 2010 στο 3:43 μμ

  παιδια εγω ειμαι πραγματικα ασχετη πηγα στο side toy skipe εκανα download καi με παει σε μια σελιδα που δεν καταλαβαινω τιποτα please help!!!!!!!
  help

 124. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Ιανουαρίου 10, 2011 στο 9:34 μμ

  kalimera

 125. Φεβρουαρίου 13, 2011 στο 7:31 μμ

  Hello my friend! I wish to say that this article is amazing, nice written and include almost all vital infos. I’d like to see more posts like this .

 126. Φεβρουαρίου 18, 2011 στο 6:28 μμ

  2222222222222

 127. Μαρτίου 29, 2011 στο 7:12 μμ

  ΠΑΝΑΘΕς & ΓΑΥΡΟΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΥΜΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 128. dimitra
  Μαΐου 26, 2011 στο 8:36 μμ

  …kalispera…na kanw mia xazi erwtisi…otan kanw videoklisi kai milaw mesw skype se atomo pou exei kai aftos skype xrewnomai kati ston ote?

  sas euxaristw…

 129. Μαΐου 26, 2011 στο 9:39 μμ

  oxi

 130. frank athens
  Ιουνίου 12, 2011 στο 3:28 μμ

  na rwtisw kati??? pws pernw tilefono????

 131. Σεπτεμβρίου 10, 2011 στο 2:47 μμ

  Zvio

 132. lefteris
  Σεπτεμβρίου 12, 2011 στο 12:18 πμ

  kalimera exw katevsi to skype se apple OSX ola ok douleui mia xaroula alla exw to eksis provlima kai zitav lisi an mpori kapoios….me to pou anoigo mpenei mesa kai den zitai kodiko eno tha eprepe mpori kapois na voithisi,,,>>>??

  • asdf
   Σεπτεμβρίου 13, 2011 στο 2:45 πμ

   Μηπως εχεις τσεκαρισμενο το απομνημονευση του κωδικου μου? με το που ανοιγει το skype πατα πανω αριστερα εκει που λεει skype και πατα εξοδος και μετα βγαλε το ν απο κει.

 133. asdf
  Σεπτεμβρίου 13, 2011 στο 2:57 πμ

  asdf :Μηπως εχεις τσεκαρισμενο το απομνημονευση του κωδικου μου? με το που ανοιγει το skype πατα πανω αριστερα εκει που λεει skype και πατα εξοδος και μετα βγαλε το ν απο κει και ξανακανε συνδεση.

 134. George
  Σεπτεμβρίου 21, 2011 στο 6:15 μμ

  Θα ήθελα να αγοράσω το πακέτο με τις απεριόριστες κλήσεις εντός ΕΕ. Το skype μου ζητάει διεύθυνση,θέλω να χρησιμοποιήσω τη VISA μου για να πληρώσω, θα έρθει λογαριασμός στο σπίτι μου?

 135. panos
  Δεκέμβριος 4, 2011 στο 6:15 μμ

  na rwthsw kati ,gia na milas apo to skype mesw kinitou posa mb xreiazetai kapoios to mina na exei sto kinhto tou
  !!!

 136. Λεμπεσης Περικλης
  Δεκέμβριος 28, 2011 στο 9:56 πμ

  Στις διεθνεις κλησεις περιλαμβανεται και η Κενυα?
  κλησεις προς κινητα χρεωση 0,18/λεπτο ισχυει και αν το κινητο που καλω ειναι στη Κενυα?
  Οταν με καλουν απο Κενυα α)απο σταθερο β)απο κινητο. Τοτε ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ?
  Παρακαλω επειδη με ανδιαφερει σοβαρα να εχω καθε ενημερωση που εχει σχεση με επικοινωνια απο και προς Κενυα.Ευχαριστω για τη φιλοξενια.
  Περικλης Λεμπεσης

 137. diamantopoulos teodoros
  Φεβρουαρίου 8, 2012 στο 7:28 μμ

  exo ksexaei ton kodiko mou apo to skype.ti mporo na kano

 138. diamantopoulos teodoros
  Φεβρουαρίου 8, 2012 στο 7:30 μμ

  ksexasa ton kodiko mou sto skype.ti mporo na kano

 139. Στελιοσς Βιλανακης
  Φεβρουαρίου 14, 2012 στο 7:44 μμ

  Για σας παλληκαρια , απο το Ηρακλειο Κρητης , αν δεν σας κουραζω και σας ειναι ευκολο και ξερει καποιος , μπορειτε να μου πειτε χρεωσεις με το SKYPE απο iPhone σε κινητο Mtel Βουλγαριας ποσο ειναι , ανα λεπτο η οπως αλλοιως χρεωνεται ?
  Ευχαριστω και νασται καλα Στελιος

 140. Μαρτίου 12, 2012 στο 7:46 μμ

  to skype einai teleio!!!!!!!!

 141. x
  Ιουνίου 11, 2012 στο 3:14 μμ

  pws mporw na bro to email apo epafi sto skype?

 142. eleytheria
  Ιουλίου 10, 2012 στο 10:38 μμ

  teleiooooo

 143. Μαρτίου 13, 2013 στο 4:06 πμ

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΧΩ SKYPE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛ. ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΣΚΑΙΠ ΦΥΣΙΚΑ. Ετσι καλωντας τον αριθμο του κινητου μου μπορει να πραγματοποιειθει η επικοηνωνια η χρειαζεται και κατι παραπανω.Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.το email μου ειναι.ttranos@yahoo.gr

 144. παυλος
  Ιανουαρίου 26, 2014 στο 11:55 πμ

  Εφτιαξα λογαριασμο στο σκαιπ αλλα εβαλα στο ονομα ελληνικους χαρακτηρες και δεν μπορω να συνδεθω… ξερει κανεις πως μπορω να συνδεθώ? Τωρα δηλαδη πρεπει να φτιαξω νεο λογσριασμό?

 145. Ραπτης Γεωργιοσ
  Δεκέμβριος 10, 2014 στο 12:59 μμ

  πως μπορω να αγορασω πίστωση skype αν δεν εχω κάρτα ;

  • Δεκέμβριος 11, 2014 στο 9:03 πμ

   Μπορείς να χρησιμοποιήσεις paysafe card που προμηθεύεσαι από περίπτερα.

 146. A
  Ιανουαρίου 16, 2015 στο 4:02 μμ

  kserei kaneis an ksexaseis ton kodiko tou skype pos na kaneis anaktisi logariasmou?

 147. tony gianopoulos
  Ιουλίου 8, 2015 στο 9:32 πμ

  Emena pios tha me voithish!! Stelno sms , o skype den ta stelnei alla ta chrhmata ta pairnei. Dhladi , ta strifogirizei merikes meres horis apotelesma. mechri tora mou efage 6 eu. kai ta SMS einai sthn idia thesh choris stryfogirisma.

 148. tony gianopoulos
  Ιουλίου 9, 2015 στο 8:09 μμ

  Gnorizei kaneis na mou apanthsh h, den yparchei lysi!

 1. Δεκέμβριος 21, 2006 στο 11:28 πμ
 2. Ιουλίου 22, 2008 στο 5:29 μμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: